Miten voimme olla avuksi?

Palveluvalikoima

Palveluvalikoimamme palvelee valmistavan teollisuuden tarpeita. Voimme olla apuna niin yksittäisissä projekteissa tai suuremmissa kokonaisuuksissa. Olemme kumppani alkuideasta toteutukseen asti. Meiltä hoituu niin tuotekehitysprojektit kuin jo valmiin tuotteen piirrosten ja osaluetteloiden teko. Miten voimme olla avuksi?

3D Suunnittelu

Suunnittelu työkaluna käytämme Autodesk Inventor 3D mekaniikkasuunnitteluohjelmaa. Suunnittelemme niin pienet osat kuin suuremmat kokonaisuudetkin. Toimimme asiakaslähtöisesti, juuri teidän tarpeittenne mukaan. Suunnittelumme sopii osaksi tuotekehitysprojektia tai jo valmiiden kappaleiden puhtaaksi piirtämiseen ja mallintamiseen. 

Hitsaustyöt

Teemme MIG/MAG ja TIG hitsausta, tarvittaessa myös asiakkaan tiloissa tai projektikohtaisesti kentällä. Hitsaamme yksittäisiä kappaleita ja metallirakenteita sekä myös piensarjoja tuotantoon ja tuotekehityksen tarpeisiin.  

JIGI suunnittelu ja toteutus

Valmistamme asiakkaittemme tarpeisiin hitsausjigejä suunnittelusta toteutukseen asti. Käyttämällä JIGI valmistuspalveluamme säästät rahaa ja aikaa tuotantokustannuksissa läpimenoaikojen nopeutuessa. Toteutamme myös muita tuotannon asennusvälineitä ja sabluunojen valmistusta asiakkaittemme tarpeiden mukaan.


Asennustyöt

Asennamme rautaisella ammattitaidolla hydrauliikkaputkiasennukset erilaisin liitostavoin. Teemme asennuksia sekä tuotantolaitosten infrapuolelle kuin myös valmistettaviin tuotteisiin. Asennamme valmiiden piirrosten pohjalta tai vapaasti vetäen putkiliitokset paikasta A paikkaan B ja niin edelleen.